ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ
Στο νοτιότερο άκρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο ωραιότερο ίσως προάστιό της, στην υπέροχη Βάρκιζα, το δυάρι διαμέρισμα 100μ από τις παραλίες !!
Μια πρόταση είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτικά σχέδια, μια και τα μικρά όμορφα, παραθαλάσσια διαμερίσματα στην περιοχή είναι δυσεύρετα!
Μόλις δύο λεπτά απόσταση από τις αμμώδεις παραλίες του πευκόφυτου προαστίου χωρίζουν το διαμέρισμα των 56 τετραγωνικών μέτρων, πρώτου ορόφου. Πρόκειται για κλασική πολυκατοικία του προαστίου του ’72 με προσεγμένο κήπο και καλή γειτνίαση, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο, σε άριστη κατάσταση!
Το 2016 έγινε μια ανανέωση στην κουζίνα, μια ανακαίνιση αισθητικής και μόνο χρειάζεται το μπάνιο καθώς και τα ξύλινα κουφώματα.
Το καταπληκτικό κυρίως μαύρο με σκούρα στοιχεία μωσαϊκό του σαλονιού είναι από τις τελευταίες τάσεις της εσωτερικής διακόσμησης, σε εξαιρετική κατάσταση εδώ!
Μωσαϊκό επίσης και στην κουζίνα, ξύλινο πάτωμα για το υπνοδωμάτιο, ντυμένο παντού το μπάνιο με πλακάκι, όλα σε καταπληκτική κατάσταση!
Ηλεκτρικά σώματα για θέρμανση και δύο κλιματιστικά είναι υπεραρκετά για την ψύξη – θέρμανση του διαμερίσματος. Το διαμέρισμα έχει μισθωθεί με 500 ευρώ ενοίκιο, ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικείται από τον ιδιοκτήτη
- Ενδιαφερομαι για...: Αγορά
- Κατηγορια Ακινητου: Διαμέρισμα - City House
- Πολη: Βάρκιζα
- Οροφος: 1
- Περιοχη: Βαρκιζα
- Υπνοδωματια: 1
- Μπανιο / WC: 1
- Εμβαδον: 53 τ.μ
- Ετος Κατασκευης: 1972
Περιλαμβανει
- Air Condition
- Barbecu
- Ανεξάρτητη κουζίνα
- Αυτονομη θερμανση
- Γρήγορο Ιντέρνετ
- Ηλ. Θερμοσίφωνας
- Κήπος
- Μπαλκόνι