+30 690 67 63 218
Βάρκιζα Αττικής
info@doms.gr

ΜΕ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Χτισμένη το 1963, στο κοσμοπολίτικο Κολωνάκι την «χρυσή εποχή» της «οικοδομής» στην Ελλάδα, η πολυκατοικία όσο και το διαμέρισμα διαθέτουν όλα τα «συστατικά» που αγαπάμε να θυμόμαστε από εκείνη την εποχή!

Από την μεγαλοπρεπή μαρμάρινη είσοδο της πολυκατοικίας με τα διακοσμητικά φουρούσια στον τοίχο, την σύγχρονη διαρρύθμιση των εκατόν είκοσι εννέα τετραγωνικών μέτρων του δευτέρου ορόφου επιλογή των ιδιοκτητών ( έχει χρησιμοποιηθεί σαν στούντιο ταινιών τηλεοπτικών παραγωγών) μέχρι την «απομακρυσμένη» και «ταπεινή» πίσω έξοδο όπου παλιά ο θυρωρός έβγαζε έξω τα σκουπίδια που είχε μαζέψει από τα διαμερίσματα, χρησιμοποιώντας το ασανσέρ «υπηρεσίας» για μην λερωθεί και μυρίζει το «κυρίως» ασανσέρ… Επίσης σήμερα χρησιμοποιείται για υπηρησίες καθαριότητας…

Η περιοχή έχει όλα τα «γνωρίσματα» της «αστικής» γειτονιάς όπως την γνωρίσαμε μέσα από τις Ελληνικές ταινίες… Το πάρκο ανάμεσα στην πολυκατοικία και την Μονή Πετράκη όπου οι γλυκές γιαγιάδες και όχι μόνο ταιζουν κάθε μέρα τις γάτες της περιοχής, κάνουν την καθημερινή τους βόλτα, η «λαϊκη» αγορά που γίνεται λίγο παραπάνω κάθε Παρασκευή , οι καμπάνες του «εσπερινού» από παρεκκλήσι είναι μερικές από αυτές…

Λίγο πιο κάτω μόνο 127 βήματα (μετρημένα) βρίσκεται ο σταθμός του Μετρό (Μέγαρο Μουσικής) για να σας επαναφέρει στο σήμερα. Το διαμέρισμα έχει ανεμπόδιστη θέα και απόλυτη ησυχία καθώς τα πολλά δέντρα του κήπου λειτουργούν ως φυσικοί σιγαστήρες απορροφώντας τον θόρυβο των κεντρικών δρόμων..

Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε το 2004. Τοποθετήθηκαν κουφώματα αλουμινίου με δίπλα τζάμια και ηλεκτρικά ρολά παντού. Επίσης έχει γίνει πρόβλεψη και υπάρχουν παντού «αναμονές» για κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και συναγερμό καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματική στέγη, ιατρειο, ινστιτούτο ομορφιάς, νομικές υπηρησίες κλπ..

Στα δυο σαλόνια το δάπεδο είναι παρκέ ενώ στα υπνοδωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους έχει τοποθετηθεί πλακάκι. Τρία υπνοδωμάτια, από τα οποία τα δύο μάστερ με δικό τους μπάνιο ενώ το τρίτο μοιράζεται το μπάνιο του κυριώς χώρου – επισκεπτών.

Η κουζίνα είναι σε κοινή θέα open space με το σαλόνι τραπεζαρία, έχουν προβλεφτεί εγκαταστάσεις για εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων και ψυγείο.

Το διαμπερές διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου και διαθέτει 5 air condition ένα σε κάθε δωμάτιο

Περιλαμβανει

  • Air Condition
  • Ανελκυστηρας
  • Γρήγορο Ιντέρνετ
  • Κουφώματα αλουμινίου
  • Μπαλκόνι
  • Πετρέλαιο
  • Υπηρησία Καθαριότητας
  • Ψηλά Ταβάνια