+30 690 67 63 218
Βάρκιζα Αττικής
info@doms.gr

Επισκευθείτε το παρακάτω link για να προβάλετε και προωθήσετε το ακίνητο σας στην Espresso, με την υποστήριξη της Dom’s Prime Properties

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΡ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !

    ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΡ. ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !

    Πόντου, Thermi 570 01, Greece
    €900.000

Μια τετραώροφη μεζονέτα χωμένη κυριολεκτικά στα πεύκα και τά έλατα της ανερχόμενης Αγόριανης-Επταλόφου (Παρνασσός).

Δύο σαλόνια με τζάκι, τρία υπνοδωμάτια, το ένα η σοφίτα, όλα με θέα, δύο μπάνια, το ένα με καμπίνα σάουνα, δύο wc, laundry room , αποθήκη, διαμορφώνουν την εξοχική κατοικία.

Δώδεκα τετραγωνικά αυτόνομη είσοδος-κήπος (barbeque) και άνετο πάρκινγκ με πανεύκολη πρόσβαση μιας και είναι στον περιφερειακό του οικισμού δίνει τη δυνατότητα γρήγορης μετακίνησης προς το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, τους Δελφούς, Ιτέα Γαλαξίδι….

Κατασκευή του 2001 για το ιδανικά προετοιμασμένο για κρύους χειμώνες εξοχικό αλλά και για εκπληκτικά δροσερά καλοκαίρια μέσ’στο αναζωογονητικό οξυγόνο! Οι αθλητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και η νυχτερινή ζωή δεν σταματούν ποτέ εδώ, είναι τρόπος ζωής για τους τυχερούς κατοίκους !

Ισόγειο: Είσοδος, κηπάκι barbeque, μοναδικό το μεγάλο έλατο κυριαρχεί ! Σαλόνι-τραπεζαρία open κουζίνα, με δυνατότητα διαχωρισμού από τον υπόλοιπο χώρο, τζάκι, μπάνιο με καμπίνα-σάουνα, laundry room, αποθηκευτικός χώρος.

1ος: Δεύτερο σαλόνι, τζάκι, μπαλκόνι με απεριόριστη θέα, wc.

2ος: Δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, μεγάλη βεράντα όπου άνετα φιλοξενεί σαλόνι τραπεζαρία κήπου.

3ος: Η σοφίτα φιλοξενεί ένα υπνοδωμάτιο με το wc του. Τα μεγάλα παράθυρα κατά μήκος της οροφής προσφέρουν φώς, θέα, μαγικό ηλιοβασίλεμα…

Δυνατό κατασκευαστικά σπίτι, με θέρμανση ηλεκτρικών καλοριφέρ πέραν το μεγάλων τζακιών, τα παράθυρα κατά μήκος της σκάλας (και όχι μόνο) οι μπαλκονόπορτες χαρίζουν άπλετο φώς στην οικία.

Ένα ζεστό σπίτι γεμάτο γαλήνη, ηρεμία, φτιαγμένο με αγάπη…

Επισκευθείτε το παρακάτω link για να προβάλετε και προωθήσετε το ακίνητο σας στην Espresso, με την υποστήριξη της Dom’s Prime Properties